INTENZIVNI VIKEND ZA PARE
PARTNERSKI ODNOS – “Čez drn in strn”

 

Kje:

Center Sonček Elerji nad Koprom, umeščen v čudovito naravo grebena Miljskega polotoka, od koder se pogled razleze na Tršaški in Koprski zaliv. S svojim sproščenim ambientom nudi možnost umika, raziskovanja in razmisleka.

 

Vsebina in oblika:

Intenzivni vikend je zastavljen izkustveno in kot prvoosebno raziskovanje
dogajanja v partnerskem odnosu – kje sva, kam greva, kaj želiva, kako gradiva najin odnos… Ob tem bomo raziskovali lastne ”prtljage”, prepričanja in strategije, s katerimi vsakodnevno oblikujemo partnerski odnos, kar se odraža v večji ali manjši povezanosti in bližini. Ustvarjali bomo priložnosti ob katerih bomo lahko pogledali kaj nosimo s seboj, kako to vpliva na najin odnos in kako lahko iščemo boljše možnosti v želji osrečevati se v partnerskem odnosu. Posvetili se bomo posameznim vprašanjem, ki jih boste izpostavljali udeleženci. Pri tem si bomo pomagali s prepričanji psihologije Teorije izbire. Dobrodošlo je in vabljeni, da si predhodno prebrete kakšno knjigo dr. Williama Glasserja (Teorija izbire, Teorija nadzora, Ostati skupaj…).

Delali bomo v manjših skupinah, v parih in po potrebi individualno. Omogočeno bo raziskovanje samega sebe in partnerskega prostora ”midva”, skozi neposredne doživljajske izkušnje, razne vaje, skupno bivanja in druženje, dnevna opravila, v stiku z naravo… S seboj vzemite udobno obutev in oblačila za gibanje v naravi in stik z živalmi.

 

Z vami bomo:

habilitirani učitelji Evropskega inštituta za realitetno terapijo- Mirjana Palčič Bubnič, Darja Matičetova, Darka Verbič, Miran Škerlj in Barbara Krnc.

 

Cena:

  • 520,00 eur za par zajema stroške bivanja, prehrane in programa z materiali v času izvajanja delavnice od petka 17.4. 2015 od 16. ure
    do nedelje, 19.4.2015 do 16. ure.

 

Ugodnost:

  • Par, ki pripelje še drug par, pridobi 50% popust.

 

Več informacij in prijave:

  • Kontaktirajte koordinatorko aplikativnih programov: Barbara Krnc,
    040 170 193 ali barbara.krnc.sp@gmail.com
  • Poslali vam bomo prijavnico in morebitne aktualne informacije
  • Prijave zbiramo do 31.3.2015 oziroma do zapolnitve mest
Ogled fotografij